About

Het begon allemaal met een fotopagina op flickr: FotoosVanRobin. Gewoon als verslag van wat we (dagelijks) gegeten hadden. Vorig jaar besloot ik de mooiste recepten bij elkaar te verzamelen op een blog: Kok Robin. En nu dus de restaurantervaringen op dit blog waarvoor ik nog steeds een betere naam moet verzinnen. Zonder pretenties, gewoon voor mijzelf om nog eens na te genieten en voor mensen die vragen “En, hoe was het?”

Om helemaal volledig te zijn is er ook nog de website Aziatische-ingredienten.nl, een zich alsmaar uitbreidend overzicht van allerlei ingrediënten uit de verschillende Aziatische keukens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s