Limburg

Tout à Fait in Maastricht

Tout à Fait

Een zondagavond in December bij restaurant Tout à Fait in Maastricht.

3 amuses. Eentje met biet, een gefrituurde olijf (erg lekker!) en een deconstructed hutspot (mwah)

Kreeft met een soort gedroogde ham van hert, een zoetig koekje met noten en pitten, stukjes grapefruit, een chutney van bleekselderij (weet het niet meer) en mayonaise. Ik vond het maar een raar gerecht, snapte niet wat de bedoeling was, teveel smaken die in mijn ogen niks bij elkaar te zoeken hadden. Ik vond het geen goed begin. Gelukkig kwam daarna een heerlijk stukje

Grietfilet in een schuimige saus van knolselderij met een gefrituurd oestertje. Perfecte bereiding, perfecte balans. Erg mooi, erg lekker.

Langoustine staartjes met aardpeer, geschaafde truffel en Parmezaanse kaas. De langoustine was onwaarschijnlijk zacht en mals, dat kon ik erg waarderen. De combinatie met aardpeer en truffel maakte het zacht winters. Erg lekker en bijzonder.

De Patrijs was een beetje een saai gerecht. Geserveerd met beukenzwammen, witlof en jus.

We waren niet laaiend enthousiast, maar dat komt ook een beetje door de prijs. We betaalden 69 euro voor deze 4 gangen. En dan zie je later op internet dat dezelfde gerechten een week eerder in het ernaast gelegen Bistro Boeuf La Roche werden geserveerd als onderdeel van een 5 gangen menu voor 45 ero. Ik weet niet, maar ik houd er een beetje een rare smaak aan over.

Restaurant: Tout à Fait
Adres: Sint Bernardusstraat 16-18, 6211HL Maastricht. Tel: 043-3500405

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s