Frankrijk

Cascarbar (Albi)

10-Cascarbar

Restaurant Cascarbar waarschuwt op hun menukaart dat ze niet pretenderen sterrenchefgerechten te serveren en dat doen ze ook niet. Toch doen ze wel hun best iets bijzonders op tafel te zetten. Het liefst in de vorm van vele kleine hapjes, maar er is ook gewoon een menu. Waarbij het voorgerecht en het nagerecht wel uit een triootje bestaat, maar het hoofdgerecht gewoon “normaal” is.
Wij hadden vooraf wat Indiase pakora-achtige gefrituurde hapjes, Vietnamese loempiaatjes en een soort van “kaviaar” van courgette met crumble on top. Niet echt lekker, maar ook niet vies en wel leuk gedaan. Ik had als hoofdgerecht Suprême de Poulet mariné au thym, Coulis de Poivrons, Polenta au Basilic et Fenouil mariné en mijn vriend bestelde Gigot d’Agneau Ail et Romarin Risotto de Févettes et Chorizo. Eerlijk, degelijk, best lekker (behalve die polenta, maar dat ligt aan mij, daar was niks mis mee). Het nagerecht bestond uit Crème brûlée au Safran, een droge cake met lekkere limoensiroop (Moelleux Citron vert, Gelée Mojito) en een soort apple crumble. We waren een beetje verwend met de mooie restaurantjes achteraf met prachtige terrassen en dito uitzicht en vonden dit een beetje behelpen, die tafeltjes dicht op elkaar in een nog nagloeiende, drukke winkelstraat, maar toch is dit restaurant een aanrader.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s